Dec 27, 2012, 9:04 AM

Мъка 

  Poetry » Love
574 0 1

Понякога от теб искам

приятелство,

понякога от теб искам

да се разбиеш в мен

като вълна в скала.

А аз на плажа ще лежа

и гларусови пера

от мъка

върху мен ще падат…

ела си вземи от тези пера,

моля те!  

© Петър Петров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??