27.12.2012 г., 9:04 ч.

Мъка 

  Поезия » Любовна
515 0 1

Понякога от теб искам

приятелство,

понякога от теб искам

да се разбиеш в мен

като вълна в скала.

А аз на плажа ще лежа

и гларусови пера

от мъка

върху мен ще падат…

ела си вземи от тези пера,

моля те!  

© Петър Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??