6 ago 2008, 8:33

Мъката, избола кадифето... 

  Poesía » Otra
1849 0 16
Посветено на мъката на всички родители, чиито деца са безследно изчезнали. С огромна надежда Човечеството да се опомни!...



Една отронена сълза...в изгнание...
...пореден полет във Небето...
Един баща, повяхнал от страдание,
в очите - мъката, избола кадифето...
Останал само празен поглед,
забулен с тихото мълчание...
На устните застинал вопъл...
Угасва прежното дихание...
Една сълза, една дълбока яма,
завинаги покълнала в сърцето...
във мъртъв поглед на един баща,
останал в тъжна битка с битието...

© Криси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??