7 nov 2013, 23:40

Мъко моя 

  Poesía
404 0 8

             МЪКО МОЯ

 

 

 

С Мъката заедно в утрото ставаме,

пием си двете кафето.

Пускаме компа, усмивки раздаваме -

иначе спи в чекмеджето.

Знаем си всички игри и условности.

Правилно си ги делиме.

Спазваме етика, не дирим подробности -

само напред ний вървиме.

 

Вече не можем на воля да тичаме -

днес Тя избра си пътека.

Можем единствено да се обичаме...

Спи, Мъко! Нощ да е лека!...

© Вили Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??