7 ene 2018, 21:24

Мълчана водица, мълчана 

  Poesía » De amor
314 2 3

Мълчана водица, мълчана

отпусна ми снощи геранът.

Изкъпал във нея луната,

послание бе ми изпратил.

Дали пък не крие магия?

Очи-кехлибар да умия,

лицето да светне до бяло.

Жадувайки моето тяло

ти с поглед не би го откъснал.

За блянове вече е късно.

За действия още е рано -

мълчана водица, мълчана!

© Елия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??