4 jul 2017, 3:56  

Мълчание 

  Poesía
783 2 10

 

 

поисках да си сън

и да те няма

без капчица

човечност

без да знам

че утрото

без теб

така ранява

безоблачния порив

да си ням

поисках да се стопля

от мъглите

на трудните ти

тихи върхове

да се опомня

чак когато в дните

очаквам

разстоянието

да спре

да се измерва

само с рани

и с въпроси

и разкъсани вини

когато сме единствено

избрани

в утехата си

цяла

да мълчим

 

 

 

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??