24 jul 2012, 13:08

Мълчание 

  Poesía
436 0 0

Разляти силуети в синьо...

Огнени лъчи трептят – и се преплитат с чувства.

Залезът, пустинно сляп,

се изнизва изпод клепките

на морските градини.

 

Летният порой пълзи едва

по телата на богини...

Арфи шепнат в стихове живота.

Безметежен, пъстър вятър от послания

пак повява красота... И кроткост.

 

Изгревът е засиял в златисто –

без предлози, окончания, междуметия...

Бързеи, реки:  и магически създания

търсят тишина в безкрая.

Със вселенски разум бистър.

 

Музиката на душата къпе се в океан...

От смирени летни мисли.

© Константин Дренски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??