17 jul 2012, 13:20

Мъртва съм без тебе аз 

  Poesía » De amor
889 0 0

Вземи очите ми  и погледни през тях -

две влюбени във теб морета!

Почувствай - щом вземеш и сърцето,

бурята създадена от теб!

Вземи ръцете ми и усети -

така докосвали са само твойта кожа!

Вземи душата ми, която пак крещи -

че само теб така обича!

Повече не мога да ти дам,

щом всяка част от мен за тебе пита!

Дори да дишам - знам,

че мъртва съм без тебе аз!

 

© Полина Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??