Jul 17, 2012, 1:20 PM

Мъртва съм без тебе аз 

  Poetry » Love
818 0 0

Вземи очите ми  и погледни през тях -

две влюбени във теб морета!

Почувствай - щом вземеш и сърцето,

бурята създадена от теб!

Вземи ръцете ми и усети -

така докосвали са само твойта кожа!

Вземи душата ми, която пак крещи -

че само теб така обича!

Повече не мога да ти дам,

щом всяка част от мен за тебе пита!

Дори да дишам - знам,

че мъртва съм без тебе аз!

 

© Полина Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??