Вземи очите ми и погледни през тях -
две влюбени във теб морета!
Почувствай - щом вземеш и сърцето,
бурята създадена от теб!
Вземи ръцете ми и усети -
така докосвали са само твойта кожа!
Вземи душата ми, която пак крещи -
че само теб така обича!
Повече не мога да ти дам,
щом всяка част от мен за тебе пита!
Дори да дишам - знам,
че мъртва съм без тебе аз!
© Полина Томова Всички права запазени