Мъртво вълнение
Всяка мисъл за теб
(като мъртво вълнение)
ме повлича към дъното
на безплодни съмнения.
Сто въпроса без отговор,
други сто - те отричат...
А защо ли, защо ли,
все така те обичам!
© Кина Буюклиева Todos los derechos reservados