10.08.2013 г., 21:08 ч.

Мъртво вълнение 

  Поезия » Любовна
602 0 3

         Мъртво вълнение

 

      Всяка мисъл за теб

      (като мъртво вълнение)

      ме повлича към дъното

      на безплодни съмнения.

 

      Сто въпроса без отговор,

      други сто - те отричат...

      А защо ли, защо ли,

      все така те обичам!

© Кина Буюклиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??