28 jun 2018, 13:20

Мързеливо време 

  Poesía » De humor
582 0 1

Тик-так, тик-так, 

във скута спи си черния ми котарак.

Тик-так, тик-так,

потръпва леко черния мустак.

Тик-так, тик-так,

отгръщам страницата пак.

Тик-так, тик-так,

кафето изкипява от джезвето.

Тик-так, тик так, 

няма да си мръдна и кутрето.

Тик-так, тик...,

и времето е мързеливо...ето!

© Мая Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Тук - там, пловдивски айляк! Обърни внимание на ритъма! Сричките... От там идва песента!😁!
Propuestas
: ??:??