Щастие мое! Над тебе не властват
страстите земни и ходът на времето!
Много мълчиш, в леглото прекрасна.
Вечно си с мене. Носиш си бремето...
Леко си залезна. Очите - неземни!
Дълги бедра и вежди-криле!
Друга такава отде ли ще взема,
а ти пък отдавна сърцето ми взе!
Остаряваме заедно... С очи ще те пия!
Даже Оттатък ще се любим безумно!
Само със тебе щастлив съм, не крия,
мъничка моя, кукло надувна!
© Красимир Дяков Todos los derechos reservados