Изгарям
като пламък на свещ,
потъвам
в очите ти -
два изумруда,
сънувам
гласа ти - музика и слънчев лъч.
Копнея ръцете ти -
сила и страст,топя се - огън и любов,
жадувам - душата ти -
нирвана, хармония и нежна усмивка,
обичам - преливам се в теб,
обичам - спасение, утеха и зов...
Когато пламъкът без пламък се превръща в пожар и разбираш. че има живот след смъртта...
Обичам те.
© Teddy Daniel K. Todos los derechos reservados