24.11.2019 г., 13:36 ч.

На А.К 

  Поезия » Бели стихове
1205 0 0

Изгарям

като пламък на свещ,

потъвам

в очите ти -

два изумруда,

сънувам

гласа ти - музика и слънчев лъч.

Копнея ръцете ти -

сила и страст,топя се - огън и любов, 

жадувам - душата ти -

нирвана, хармония и нежна усмивка,

обичам - преливам се в теб,

обичам - спасение, утеха и зов...

07.11.2019

 

Когато пламъкът без пламък се превръща в пожар и разбираш. че има живот след смъртта...

Обичам те.

© Teddy Daniel K. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??