12 may 2009, 15:23

На Ани от 36гр. СФК 

  Poesía » De amor
622 0 1

Никога не съм те виждал,

но знам че ти си момичето!

Никога не съм говорил с теб,

но знам, че винаги съм те познавал!

 

Колко ли срещи съм изпуснал,

докато те почувствам, че наистина те има!?

Колко ли дни ще изминат,

докато се слеят в едно нашите души?!

 

Коси красиви и копринени са те,

но само в съня ми ги виждам аз!

Очи сапфирени и мили са те,

но само в съня усещам ги аз

 

Никога преди не съм те виждал,

но знам, че в мислите ми си ти!

Никога преди не съм те целувал,

но знам, че най-сладки са те!

 

В мислите мои вече си ти,

макар че в съня ми си ти!

В сърцето мое влезе ти,

като нечакан гост, търсещ милостиня!

© Пацо Танчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??