12 ago 2022, 8:36

На Баба и Дядо 

  Poesía » Verso libre
370 1 0

Харесвам малките селца,
разпръснати из равнината,
със спомените на деца,
под верандата позната.

 

Износения тротоар,
със камъните му изтрити,
от стъпките на млад и стар,
на Баба, Дядо в него впити.

 

И всеки път Благодаря,
за дните минали щастливи,
и мога ли да подаря,
близките ми ще са живи.

© Рот Кив Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??