Aug 12, 2022, 8:36 AM

На Баба и Дядо 

  Poetry » Free verse
368 1 0

Харесвам малките селца,
разпръснати из равнината,
със спомените на деца,
под верандата позната.

 

Износения тротоар,
със камъните му изтрити,
от стъпките на млад и стар,
на Баба, Дядо в него впити.

 

И всеки път Благодаря,
за дните минали щастливи,
и мога ли да подаря,
близките ми ще са живи.

© Рот Кив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??