12 авг. 2022 г., 08:36

На Баба и Дядо 

  Поэзия » Свободный стих
371 1 0

Харесвам малките селца,
разпръснати из равнината,
със спомените на деца,
под верандата позната.

 

Износения тротоар,
със камъните му изтрити,
от стъпките на млад и стар,
на Баба, Дядо в него впити.

 

И всеки път Благодаря,
за дните минали щастливи,
и мога ли да подаря,
близките ми ще са живи.

© Рот Кив Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??