14 may 2021, 22:23

На Батко 

  Poesía » Otra
666 2 5

В никой хороскоп не пише смърт.

Има ни, а после няма.

Луната днес е тънък сърп.

Отиде си при тате и при мама...

© Красимир Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??