May 14, 2021, 10:23 PM

На Батко 

  Poetry » Other
657 2 5

В никой хороскоп не пише смърт.

Има ни, а после няма.

Луната днес е тънък сърп.

Отиде си при тате и при мама...

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??