14.05.2021 г., 22:23 ч.

На Батко 

  Поезия » Друга
664 2 5

В никой хороскоп не пише смърт.

Има ни, а после няма.

Луната днес е тънък сърп.

Отиде си при тате и при мама...

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??