Защо обърка се живота!?
Нали мечтал си за любов.
В копнеж, сърце, душа си вложил...
А те къде са в този час?
Очи... тез изгреви човешки...
Защо във бисери сълзи редят!?
Очаквал си безброй надежди,
а казват ти служи му крак.
Какво ли е да си обичан...
от хората около теб?
Милиони хули, ден след ден
си слушал, но грешката не е във теб.
Но въпреки това, сърцето наранил си!
Разбил си всичките мечти...
Отчаян молиш се... светът да каже!
Човек си, ти прошка потърси.
© Ангел Todos los derechos reservados