От утре тръгваш по пътека нова.
На добър час! Правилна посока избери!
Пораснала и за предизвикателства готова.
Успех! С достойнство в живота се бори!
Млада, умна, весела, красива
на абитуриетският си бал през май.
Анна! Бъди ни здрава и щастлива,
за нас ще бъдеш винаги по, по, най!
Родителите ти абитуриенти като бяха,
тихичко изниза се и наш`та младост.
косите ни отдавна побеляха,
оттогава внуци и деца ни носят радост.
Добра да е към теб съдбата твоя!
С успех, любов и здраве надарена!
С обичта на дядо Ангел и на баба Зоя,
миличка, бъди благословена!
© Цанка Митова Todos los derechos reservados