3.06.2007 г., 12:30 ч.

На добър час, зелена светлина Анна! 

  Поезия
1008 2 5
                                                АННА,


От утре тръгваш по пътека нова.

На добър час! Правилна посока избери!

Пораснала и за предизвикателства готова.

Успех! С достойнство в живота се бори!


Млада, умна, весела, красива

на абитуриетският си бал през май.

Анна! Бъди ни здрава и щастлива,

за нас ще бъдеш винаги по, по, най!


Родителите ти абитуриенти като бяха,

тихичко изниза се и наш`та младост.

косите ни отдавна побеляха,

оттогава внуци и деца ни носят радост.


Добра да е към теб съдбата твоя!

С успех, любов и здраве надарена!

С обичта на дядо Ангел и на баба Зоя,

миличка, бъди благословена!


Житейската пътека не винаги ще е осеяна с цветя,
понякога ще бъде кална и трънлива.
Но няма как да те уплаши тя,
ако си здрава, разумна, търпелива.

© Цанка Митова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??