5 ago 2022, 7:40

На дъщеря ми 

  Poesía » Otra
1062 0 0

Ти си моята сила и слабост

ти си моята болка и радост

от мига, в който те поех с ръце

и почувствах мъничкото ти сърце!

 

Като птица феникс възкръсваш от пепелта

и носиш късчета от вечността

прекрасна моя дъщеря

родена в обич и светлина!

© Дафина Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??