Aug 5, 2022, 7:40 AM

На дъщеря ми 

  Poetry » Other
757 0 0

Ти си моята сила и слабост

ти си моята болка и радост

от мига, в който те поех с ръце

и почувствах мъничкото ти сърце!

 

Като птица феникс възкръсваш от пепелта

и носиш късчета от вечността

прекрасна моя дъщеря

родена в обич и светлина!

© Дафина Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??