18 jul 2007, 16:13

На Е. 

  Poesía
782 0 10
На Е.

Лист, по който няма да напиша
нито дума, само ще чета.
Позволи ми аромата ти да вдишам,
лист, ухаещ на смола.

© Калоян Кънев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??