Jul 18, 2007, 4:13 PM

На Е. 

  Poetry
793 0 10
На Е.

Лист, по който няма да напиша
нито дума, само ще чета.
Позволи ми аромата ти да вдишам,
лист, ухаещ на смола.

© Калоян Кънев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??