2 jul 2013, 21:19

На един юбилей 

  Poesía » De amor
391 1 0

На един юбилей

Натрупват се година  след година,
от тях десетки с тебе изживях!
И той речи-кажи почти премина,
но съм щастлив, че с тебе го живях!

А имахме и радости, и скърби...
Отгледахме си скъпите деца...
Не винаги в живота бяхме първи,
но любовта бе в нашите сърца!

Сега на този ден сме разделени,
в раздяла празника си ще празним...
От дребните раздели уморени
пак чашите с шампанско ще държим!

Съдбата ни се пречкаше в живота,
но за ръцете с тебе се държим!
Макар и вечно впрегнати в хомота,
на празника ни ние не тъжим!

След всичко туй си ставаме по-мили,
раздялата за любовта е лек!
И като допинг тя ни дава сили,
семейният съюз да е по-як!

10-11.07.2006г. Керманхагх - Иран


© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??