2 nov 2007, 14:20

... на една непозната 

  Poesía
1138 0 1

... най-силно те обичам - ако половинка станеш моя.
... най-силно те обичам - със смеха си, магия да ми даваш.
... най-силно те обичам - да ме търсиш страстно, лудо.
... най-силно те обичам - да си моя... и да ти дарявам себе си...

© Ру Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??