2.11.2007 г., 14:20 ч.

... на една непозната 

  Поезия
1267 0 1

... най-силно те обичам - ако половинка станеш моя.
... най-силно те обичам - със смеха си, магия да ми даваш.
... най-силно те обичам - да ме търсиш страстно, лудо.
... най-силно те обичам - да си моя... и да ти дарявам себе си...

© Ру Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??