Nov 2, 2007, 2:20 PM

... на една непозната 

  Poetry
1145 0 1

... най-силно те обичам - ако половинка станеш моя.
... най-силно те обичам - със смеха си, магия да ми даваш.
... най-силно те обичам - да ме търсиш страстно, лудо.
... най-силно те обичам - да си моя... и да ти дарявам себе си...

© Ру All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??