3 jul 2024, 15:00

На едно далечно и диво пристанище 

  Poesía
150 0 1

Докато дъждът си точи гилотината
и по реката плуват само платноходки.
На едно далечно и диво пристанище
ще се радваме на котараци и котки!

Термостатът на Утрото ще отчита
не само температурата на нашите чувства.
По вертикалата на неговата спирала
ще се учим на нови изкуства!

Трябва само да си накъдриш прическата
между толкова много котараци и котки,
докато дъждът си точи гилотината.
И стават Облаците на платноходки!

© Георги Ревов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Интересни хрумвания, между котараци и котки😀
Propuestas
: ??:??