9 sept 2008, 21:42

На екс 

  Poesía » De humor
883 0 21

На екс изпихме без остатък

поредна доза "кой кого".

В затишие пред буря кратка

зачакахме последен гонг...

 

 

Но бяхме страшно уморени -

жадувахме за стръкче мир.

На екс изпихме, победени,

горчиво-сладък еликсир...

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??