9 сент. 2008 г., 21:42

На екс 

  Поэзия » Юмористическая
885 0 21

На екс изпихме без остатък

поредна доза "кой кого".

В затишие пред буря кратка

зачакахме последен гонг...

 

 

Но бяхме страшно уморени -

жадувахме за стръкче мир.

На екс изпихме, победени,

горчиво-сладък еликсир...

© Вилдан Сефер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??