Sep 9, 2008, 9:42 PM

На екс 

  Poetry » Humour
884 0 21

На екс изпихме без остатък

поредна доза "кой кого".

В затишие пред буря кратка

зачакахме последен гонг...

 

 

Но бяхме страшно уморени -

жадувахме за стръкче мир.

На екс изпихме, победени,

горчиво-сладък еликсир...

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??