20 jul 2011, 8:09

На Ена 

  Poesía » Filosófica
1302 0 27


Поройни дъждове

валят със гръм в душата...

Изгрява в пъстроцвет

ухаеща - дъгата.

Усмивка през сълзи

пробива с лъч мъглата.

И пак се ражда стих -

по-чист от синевата...


© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??