20.07.2011 г., 8:09 ч.

На Ена 

  Поезия » Философска
1318 0 27


Поройни дъждове

валят със гръм в душата...

Изгрява в пъстроцвет

ухаеща - дъгата.

Усмивка през сълзи

пробива с лъч мъглата.

И пак се ражда стих -

по-чист от синевата...


© Вилдан Сефер Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??