Jul 20, 2011, 8:09 AM

На Ена 

  Poetry » Phylosophy
1315 0 27


Поройни дъждове

валят със гръм в душата...

Изгрява в пъстроцвет

ухаеща - дъгата.

Усмивка през сълзи

пробива с лъч мъглата.

И пак се ражда стих -

по-чист от синевата...


© Вилдан Сефер All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??