2 jul 2007, 8:51

На Есента 

  Poesía
629 0 4

ти се стопи...


косите ми още парят

от златния дъжд...
бродя по твоите стъпки

и търся утеха.
в краката ми - 

жълти листа

и мирис на пръст:
търся те

но не намирам пътека...

 

ти си отиде...

 

и остана в мен

като златен трофей,
като песен

 

почти недопята...


стопи се в косите ми,

но недей ме напуска

в съня

 

в самотата...

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??