На И.
Не искам да съм ничия...
И да изгарям в самота....
И в нощите - обричана
да ме прегръща тъмнина...
Аз искам да съм нечия!...
Подслон за моята душа...
Слова... Недоизречени...
От обич искам да горя!...
... Не искам да съм ничия...
© Райна Недялкова Todos los derechos reservados
прекрасен стих!!!