19.10.2008 г., 22:08 ч.

на И. 

  Поезия » Любовна
656 0 3

На И.

 

Не искам да съм ничия...

И да изгарям в самота....

И в нощите - обричана

да ме прегръща тъмнина...

Аз искам да съм нечия!...

Подслон за моята душа...

Слова... Недоизречени...

От обич искам да горя!...

... Не искам да съм ничия...

© Райна Недялкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??