Прегръщаш ли още Зората?!
С обич изпращам ти слънце!
Денят ни и днес обещава
трошици от хляба, насъщния.
Ще те изкъпя нежно в изгрева,
в поток от лава изригнала,
за да изваеш отново усмивката,
онази, от детството – крехката.
Светъл път, Иве!
© Росилина Хесапчиева Todos los derechos reservados