4.07.2019 г., 17:11 ч.

На Ива 

  Поезия » Свободен стих
815 2 4

Прегръщаш ли още Зората?!

С обич изпращам ти слънце!

Денят ни и днес обещава

трошици от хляба, насъщния.

 

Ще те изкъпя нежно в изгрева,

в поток от лава изригнала,

за да изваеш отново усмивката,

онази, от детството – крехката.

 

Светъл път, Иве!

© Росилина Хесапчиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??