На изпит по Приятелство не късат.
Когато спре въртежа си Света
разбираш кой до теб е - кой го няма!
И въпреки, че в мене зее рана,
ако Приятелството е хавлия за крака
не мога да се сърдя за това.
И въпреки, че болката голяма
понякога ще замъгли Света...
Дори попаднал във дълбока яма -
надникна ли - ще видя Любовта...
И дупката ще е като дворец голяма!
© Ангел Милев Todos los derechos reservados