Jun 15, 2018, 9:27 AM  

На изпит по приятелство. 

  Poetry
348 3 0

 

На изпит по Приятелство не късат.
Когато спре въртежа си Света
разбираш кой до теб е - кой го няма!

 

И въпреки, че в мене зее рана,
ако Приятелството е хавлия за крака
не мога да се сърдя за това.

 

И въпреки, че болката голяма
понякога ще замъгли Света...
Дори попаднал във дълбока яма -

 

надникна ли - ще видя Любовта...

 

И дупката ще е като дворец голяма!

© Ангел Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??