27 oct 2007, 13:25

На жените - с обич до звездите 

  Poesía » Filosófica
635 0 13
Оглеждаме се - тъмнина и тишина
и само времето стои над нас!?
Като заседнала отломка в плитчина
или изхвърлена сме плячка на брега!?

Не ни прави ангели животът, нали
и навън отново все вали ли, вали!
Огъва дървета, развява листа,
от тайната му велика избива сълза!

Оставя ни една-едничка врата,
да обичаме сто процента, до една!
А челото ни докосващо звездите ще бди
до всяко утре, ако имаме смелост,
                                               да продължим!?

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??