27.10.2007 г., 13:25 ч.

На жените - с обич до звездите 

  Поезия » Философска
628 0 13
Оглеждаме се - тъмнина и тишина
и само времето стои над нас!?
Като заседнала отломка в плитчина
или изхвърлена сме плячка на брега!?

Не ни прави ангели животът, нали
и навън отново все вали ли, вали!
Огъва дървета, развява листа,
от тайната му велика избива сълза!

Оставя ни една-едничка врата,
да обичаме сто процента, до една!
А челото ни докосващо звездите ще бди
до всяко утре, ако имаме смелост,
                                               да продължим!?

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??